

New Jersey Motorsports Park

Grid Time	On Track Time	Run Group
7:00 8:00 8:50		Registration and Tech Inspection Open
		Driver Meeting / Worker Meeting Corner Workers on Station
<b>9:10</b>	9:20	Race Practice 1 (20 minutes)
9:30	9:40	Blue Run Group (20 minutes)
9:50	10:00	White Run Group (20 Minutes)
10:10	10:20	Red/Student Run Group (25 Minutes)
10:35	10:45	FRCCA Practice 2 (25 Minutes)
11:00	11:10	Race Practice 2 (25 minutes)
11:25	11:35	Blue Run Group (25 minutes)
		00-1:00, Parade Laps 12:15-12:30 rkers on Station at 12:55
12:50	1:00	White Run Group (25 Minutes)
1:15	1:25	Red/Student Run Group (25 Minutes)
1:40	1:50	FRCCA Qualifying (25 Minutes)
<b>2:05</b>	2:15	Race Qualifying (25 Minutes)
2:30	2:40	Blue Run Group (25 minutes)
2:55	3:05	White Run Group (25 minutes)
3:20	3:30	Red/Student Run Group (25 Minutes)
3:45	3:55	FRCCA Feature Race (25 Minutes)
<b>4:10</b>	4:20	EMRA Feature Race (25 Minutes)
4:35	4:45	Blue Run Group (25 Minutes)
5:00	5:10	White Run Group (25 Minutes)
5:25	5:35	Red/Student Run Group (25 Minutes)
6:00		Off Track
6:30-7:30		Trophy and Beverage Ceremony

Remember, only REGISTERED DRIVERS who have attended the drivers meeting will be allowed on track. Attendance will be taken at the drivers meeting.

Consider this schedule for "reference only." Events during the day may cause the schedule to run ahead or behind the times listed. EMRA makes every effort to keep the event on time and accurate to this schedule. Unless advised, the sequence of events will not change. Listen for announcements in the paddock for schedule updates and status.