

Grid Time	On Track Time	Run Group
10:30		Registration and Tech Inspection Open
12:00		Driver Meeting / Worker Meeting
12:50		Corner Workers on Station
12:50	1:00	FRCCA Practice 1 (20 minutes)
1:10	1:20	Race Practice 1 (20 minutes)
1:30	1:40	Blue Run Group (20 minutes)
1:50	2:00	White Run Group (20 Minutes)
2:10	2:20	Red Run Group (20 Minutes)
2:30	2:40	FRCCA Qualifying (20 Minutes)
2:50	3:00	Race Qualifying (20 minutes)
3:10	3:20	Blue Run Group (20 minutes)
3:30	3:40	White Run Group (20 Minutes)
3:50	4:00	Red Run Group (20 Minutes)
4:10	4:20	FRCCA Race (20 Minutes)
4:30	4:40	Race Feature (20 Minutes)
4:50	5:00	Blue Run Group (20 minutes)
5:10	5:20	White Run Group (20 minutes)
5:30	5:40	Red Run Group (20 Minutes)
6:00		Off Track
6:30-7:00		Trophy and Beverage Ceremony

Remember, only REGISTERED DRIVERS who have attended the drivers meeting will be allowed on track. Attendance will be taken at the drivers meeting.

Consider this schedule for "reference only." Events during the day may cause the schedule to run ahead or behind the times listed. EMRA makes every effort to keep the event on time and accurate to this schedule. Unless advised, the sequence of events will not change. Listen for announcements in the paddock for schedule updates and status.